Saturday, April 6, 2013

Briose cu fete amuzante

Mai bifam o campanie la care suntem cele mai tinere participante,de data aceasta este vorba despre Campania de Pasti Dr. Oetker (gasiti detalii mai jos,la sfarsitul postarii).
Noi nu ne pricepem a va spune multe despre ea,dar stim ca v-au pregatit premii frumoase,dar un click pe linkul de mai sus o sa va convinga.


Aceasta a fost una dintre cele mai usoare retete pe care le-am facut,dar si una dintre cele mai distractive. Joaca de-a decoratul a fost o activitate tare placuta.

Ingrediente pentru muffins:
1 cutie de Muffins mix Dr. Oetker
2 oua
125 ml ulei
75 ml lapte

Varianta video din timpul prepararii.

Preincalzim cuptorul.
Amestecam mixul de muffins cu ouale,uleiul si laptele cu ajutorul unui mixer electric.Adaugam trei sferturi din bucatile de ciocolata,restul pastram pentru ornare.
Punem formele de muffins in tava si adaugam compozitia. Adaugam restul de bucati de ciocolata si introducem tava la cuptor.
Se coc 20-25 de minute si se lasa sa se raceasca inainte de a le decora. Degustarea este permisa.



         

A doua etapa  este cea a decorarii. Aici am folosit:
-un plic glazura de lamaie Dr. Oetker
-o cutie de creioane Dr.Oetker
-un plic de martipan Dr.Oetker
-decoruri din napolitana Dr. Oetker

Si aici puteti vedea cum a decurs decorarea:


Foarte usor de realizat totul.trebuie doar sa va folositi imaginatia,cel mai important e sa va distrati .
Pasta de martipan este foarte usor de folosit,parca am fi folosit plastelina,deci aveam ceva experienta acolo.
Creioanele de colorat au fost punctul culminant, a fost interesant sa combinam culorile.Cat despre glazura,mai simplu de atat nu se poate.


Sărbătorile au gustul prăjiturilor de casă                      

Dr.Oetker aduce bucuria prăjituritului prin lansarea Campaniei de primăvara „Sărbătorile au gustul prăjiturilor de casă”. 

Oricare 5 ingrediente pentru prăjituri sau decoruri de la Dr.Oetker îţi aduc şansa de a câştiga marele premiu în valoare de 30.000 lei – înnoirea întregii case. Împărtășește momente dulci cu cei dragi și câștigă premii zilnice, sub formă de vouchere pentru electrocasnice.
Trimite în perioada 1 martie – 15 mai 2013 numărul bonului fiscal, care atestă achiziţia a 5 ingrediente pentru prăjituri sau decoruri de la Dr.Oetker, prin SMS la 1860 sau pe www.oetker.ro şi te poţi număra printre câştigători!

Dr.Oetker îți vine în ajutor și îți oferă noi idei de prăjiturit. Pe site-ul www.oetker.ro, la secțiunea dedicată campaniei, vei găsi un rețetar de primăvară și vei fi provocat la un joc online. Arată-ne aici ce bunătăți dulci știi să faci, folosind ingrediente pentru prăjturi sau decoruri de la Dr.Oetker.
Prăjiturește cu dragoste și dăruire în noul sezon, înnoiește-ți prăjituritul și câștigi cu Dr.Oetker!




No comments:

Post a Comment