Tuesday, February 3, 2015

Fursecuri cu nuca de cocos si o lectie de viata

Chiar dupa vacanta de iarna, am vazut la Savori Urbane un proiect de suflet, unde cei care au ales sa se implice, trebuiau sa faca niste fursecuri, prajiturele sau sa dea din cele ramase de la sarbatori, cuiva care nu avea posibilitatea sa le faca si care se numeste Prajituri pentru copilul din vecini




Si uite asa am facut si noi un plan, sa facem fursecuri si sa le impartim cu clasa noastra si cu cineva care chiar s-ar fi bucurat de o asa surpriza. Cu colegii am impartit ca sa le spunem si lor de proiect, iar cu restul fursecurilor am pornit prin scoala pentru a gasi acel copil caruia sa i le incredintam.



Am ajuns la secretariat, la directiune si in cele din urma, o profesoara ne-a indrumat pasii spre un baietel care creste doar cu tatal lui, care nu credem ca se pricepe la facut dulciuri.



Cu mare emotie, i-am intins fursecurile frumos impachetate si am ramas surprinse cand ne-a intrebat: "De unde stiati unde sunt si ca pentru mine sunt?", de parca ne-ar fi asteptat si noi nu mai ajungeam la el.



Am primit o lectie de viata si nu ne-am oprit aici, unul dintre proiectele pentru saptamana "Scoala Altfel" este sa mergem la o casa de copii cu toata clasa si sa invatam cu totii sa daruim.
Nu uitati ca e frumos sa primesti, dar si mai frumos sa daruiesti!

Reteta fursecurilor este aceeasi cu cea de Cornulete cu Nuca, inlocuiti nucile cu nuca de cocos, noi am pus cam 60 gr.

Daruiti si voi!


No comments:

Post a Comment